Ostrava CUP Ostrava CUP

TŘETÍ HRACÍ DEN

Poslední finálový den byl ve znamení bojů o cenné kovy. Na všech halách probíhaly dramatické boje, kdy mnohdy rozhodl o vítězi jeden vstřelený gól navíc či dokonce samostatné nájezdy.

Ostrava Cup

Hala ČPP

Třetí den na ČPP aréně začal tím, že jsme dohrávali play-off juniorů. Začalo se zápasem čtvrtfinále, ve kterém 1.FBC Karviná zvítězilo nad FBC TJ Sokol Frenštát pod Radhoštěm se skóre 5:0. I přes to, že se zápas hrál v 8 ráno, bylo velké zastoupení fanoušků. Nejlepším výsledkem bylo ale v semifinále, kdy OLYMP FLORBAL proti FBC Spartak Bílovec zvítězil s neskutečným skóre 14:0. Dnes jsme také mohli zažít pár zápasů, které byly rozhodnuty na nájezdy. Další skvělou atmosféru jsme mohli zažít ve zápase o 3. místo, kde FBC Red Bull vyhrál nad 1. FBC Karviná se skóre 7:5. Ve finále se utkala družstva Global Elite a FBC ČPP Bystroň Group Ostrava, nakonec zvítězilo Global Elite se skóre 4:1. Gratulujeme!

 

Hala Sareza

Nedělní den se nesl ve znamenitosti play off.  Ráno se na SH Sareza hrála play off Béčkového pavouka. Mohli jsme vidět krásné góly, emoce ale i smutek. Dnes jsme se museli rozloučit s hodně týmy, které nás opustili, protože prohráli. :(

Nejzajímavější zápasy dne byly podle stolku, asi 2 semifinálové utkání Áčkového pavouku. A to mezi Snipers Bratislava a Red Bull, a druhé utkání mezi MVIL Ostrava a Dubňany. Obě utkání byly velice vyrovnané. Do finále ale proklouzli Snipers Bratislava a Dubňany. V boji o 3. místo byl úspěšnější FBC Red Bull. Ve finále pak zvítězili na nájezdy Snipers Bratislava.

Jako pořadatel by jsem chtěl poděkovat všem účastníkům turnaje, rozhodčím, fanouškům. Největší díky ale patří klukům a holkám, co nám pomohli na stolku, i když se přišli jen podívat na utkání a to jmenovitě. (Houmík, Kačka, Adam, Ondra, Maty, Luki, Koci, Mára, Houly) Moc vám všem děkuji za pořadatelský tým, a přeji vám hodně štěstí a úspěchů v životě <3.

Hala Sareza - finálový den

Hala Varenská

Druhý den na Varenské byl ještě intenzivnější než ten první. Program dne byl nabitý a očekávání fanoušků stoupalo. Po ranní části a posledních zápasech ve skupinách se všichni těšili na první play-off zápasy. Už od rána bylo na hřišti rušno, atmosféra byla elektrizující. Napětí rostlo s každou minutou, jak se blížil začátek vyřazovacích bojů. Hráči byli plni energie a odhodlání, připraveni dát do hry všechno. První play-off zápas přinesl okamžitě dramatické momenty. Hráči obou týmů předváděli vynikající technické dovednosti a taktické myšlení. Bylo zřejmé, že každý chce postoupit do dalších kol a nikdo se nevzdával bez boje. Několik momentů bylo doslova dech beroucích – od skvělých obranných zákroků po přesné střely na branku. Po prvních dvou zápasech se ukázalo, jak vyrovnané jsou síly mezi jednotlivými týmy. Žádný tým neměl jisté vítězství, což jen zvýšilo napětí a očekávání dalších duelů. Pauzy mezi zápasy byly využity k regeneraci hráčů, kteří se museli rychle zotavit a připravit na další tvrdé souboje. Večerní část programu byla věnována nejdůležitějším zápasům dne. Ty určily, které týmy postoupí do semifinále. Každý zápas byl boj až do poslední vteřiny. Hráči ukazovali neuvěřitelnou odolnost a týmového ducha. Diváci odcházeli domů plni dojmů a zážitků, těšíce se na poslední den turnaje, který sliboval ještě větší napětí a vzrušení.

Hala Varenská

 

Partneři