Ostrava CUP Ostrava CUP

PRVNÍ HRACÍ DEN

Máme za sebou první den na Ostrava Cupu. Byl plný bojovných utkání, letní pohody, uvolněné atmosféry a dle mnoha zpráv z hal byl plný herního napětí a zápasu až na "krev", ale i přátelských setkání.

Ostrava Cup

Hala Sareza

Na SH Sareza Ostrava se odehrála napínavá florbalová utkání, ale mezi hlavní tahák patřil zápas FBC Ostrava a New Kids Pedros. Od začátku bylo zřejmé, že oba týmy hrají na maximum. FBC Ostrava tlačila na soupeře, ale New Kids Pedros odolávali díky skvělé obraně.

První gól padl ve druhém poločase, když New Kids Pedros využili přesilovku po vyloučení hráče FBC Ostrava. FBC Ostrava však rychle vyrovnala. V závěrečném poločase se oba týmy snažily získat vedení, ale nakonec každý tým přidal ještě jeden gól, a zápas tak skončil remízou 2:2.

Dnešní den přinesl hodně emocí a zvratů, a proto vás zveme i na druhý hrací den , ve kterém bude hodně napínavých zápasů a hlavně odstartujou zápasy play off.

Tomáš Vlček, Ondřej Birke

hala Sareza

Hala Varenská

První den na Varenské nám odstartoval zápasem Piving Ostrava proti Dataf Juniors. Během celého dne jsme mohli vidět spoustu napínavých utkání, dokonce i těch, které se neobešly bez zranění. Už od rána se na hřišti hemžili hráči a fanoušci, kteří přišli podpořit své týmy. Atmosféra byla plná očekávání a vzrušení. První zápas přinesl dramatické momenty, kdy se oba týmy snažily získat náskok. Piving Ostrava se ukázal jako silný soupeř, ale Dataf Juniors se nevzdávali a bojovali až do poslední minuty.

Po tomto úvodním zápase následovaly další duely, které rovněž přinesly množství emocí. V jednom z utkání došlo k nešťastnému střetu hráčů, který vedl k zranění jednoho z nich. Organizátoři dbali na bezpečnost a zajistili, aby všichni hráči byli řádně ošetřeni. Odpolední část dne přinesla další vlnu napínavých zápasů, kde se ukázaly dovednosti jednotlivých hráčů a týmů. Některé zápasy byly tak vyrovnané, že se rozhodovalo až v posledních minutách. Fanoušci hlasitě povzbuzovali a vytvářeli úžasnou atmosféru, která poháněla hráče k ještě lepším výkonům. Bylo zřejmé, že první den na Varenské byl úspěšný a všichni se těšili na další dny plné sportovních zážitků a nových překvapení.

Patrick Železný

hala Varenská

Hala Campus 1+2

První den Ostrava Cupu proběhl v bojovém duchu. Již od prvního zápasu bylo na hráčích i trenérech vidět, že na hřišti chtějí nechat úplně vše. Emoce se nedržely jenom na hřišti mezi týmy, ale také mezi fanoušky, kteří nepřetržitě povzbuzovali a podporovaly své favority.

Na hale se odehrávaly zápasy především mladších kategorií. Páteční den ovládl Třinec, který na hřišti nechal vše co mohl a kromě nadšených hráčů zněly také pokřiky rodičů a fanoušků, které vytvořily neskutečnou atmosféru.

Dnešní den se opravdu vyvedl a my se nemůžeme dočkat na další napínavé zápasy florbalových nadšenců.

Adéla Keberlová

hala Campus 1 + 2

Hala Campus 3

7. 6. 2024 v 9 hodin ranního času na ostravském Campusu odstartovaly zápasy dětí na turnaji Ostrava Cup. Měli jsme příležitost pozorovat mnoho napínavých utkání. Týmy, které si dokázaly vybojovat všechny výhry jsou například FBC Gepardi Brno, K1 Florbal Židenice, PSG PANTHERS OTROKOVICE, 1. SC TEMPISH Vítkovice Draci nebo FBC ČPP Bystroň Group Ostrava v kategorii elévů.

V zápase elévů týmu TKKF Pionier Tychy proti FBC ČPP Bystroň Group Ostrava jsme mohli vidět krásný nájezd Milana Fukse, kterému se povedlo překonat gólmana týmu FBC Ostrava velmi povedeným freestylem.

První den zvládli všichni skvěle a zaslouží si velkou pochvalu.

vojteskovaa

hala Campus

Hala Bonver

Na Bonver Aréně, kde převážně hráli mladší a starší žáci, dominoval domácí tým FBC Ostrava, který zde hrál pětkrát. Gólově se také hodovalo - v 16 zápasech padlo dohromady 151 gólů. Utkání byla napínavá a rozhodovalo se v posledních sekundách. Diváci bouřlivě povzbuzovali a pečlivě sledovali úžasné zápasy od kluků. Se začátkem druhého hracího dne začíná i obávané play-off, a očekáváme mnoho napínavých zápasů.

Slíva.J

Hala Bonver

Hala Hladnov

Včera jsme na naší hladnovské hale zažili několik zajímavých zápasů. Všechny týmy se velmi snažily a emoce byly, jak na hřišti, tak na tribunách. Velmi vydařený zápas se odehrál mezi FBŠ Hattrick Brno a 1. SC TEMPISH Vítkovice, který skončil 22:1 pro Hattrick Brno. A také zápas mezi PUKS Trzebinia a K1 Florbal Židenice, který skončil 19:4 pro PUKS Trzebinia. 

z Hladnova - ida, viki, sara

hala Hladnov

 

Partneři