Ostrava CUP Ostrava CUP

AKCE DVOJITÝ PAVOUK

Dvojitý pavouk je další novinka 24. ročníku. Vyřazovací část je připravena nejen pro vítězné týmy – hlavní pavouk A, ale i části pro účastníky, kteří jednou či vícekrát prohrají v základní skupině – pavouk B, který je znám jako tzv. pavouk útěchy.

Ostrava Cup

Všechny týmy jsou rozlosovány do čtyřčlenných skupin základní části, ze kterých první dvě místa postupují do hlavního pavouka a 3. a 4. místo hraje pavouka útěchy. Play-off A i B probíhají odděleně a vzájemně se již neprolínají. Více v pravidlech turnaje.

I když se umístíte na posledních místech tabulky, turnaj pro vás nekončí! Zahrajete si play off B se stejně postavenými týmy z jiných skupin. To znamená, že i když se vám nepovede základní část, stále budete mít šanci postupovat turnajem a zahrát si napínavé zápasy! Čeho tím docílíme? Více vyrovnaných utkání, více postupových emocí, radosti z postupu, jak v hlavním pavouku, tak také v pavouku útěchy. Věříme, že těm, kterým nebude přát tolik štěstí, budou moci využít některou z našich turnajových akcí či slev a příjemně si odpočinout a strávit čas se svým týmem jinak než na palubovkách.

emoce vítězství

Partneři